Hoe kan ik het e-mailadres waarmee ik inlog op mijn controlepaneel wijzigen?

Administratie

Het e-mailadres dat aan uw user is gekoppeld wordt door ons gebruikt om met u te communiceren. Tevens gebruikt u het emailadres als login voor het controlepaneel en ontvangt u hier (indien nodig) uw wachtwoord reset mails op.
Op moment dat dit e-mailadres niet meer actueel is, is het dan ook te adviseren deze aan te passen naar een correct werkend e-mailadres.

U logt hiervoor in op https://cp.pcextreme.nl, met het huidige e-mailadres van uw user, en het ingestelde wachtwoord.
Vervolgens klikt u recht bovenaan op het icoontje van het poppetje, en kiest voor de optie ‘Personal Settings’.

Op de pagina die opent kan u onder Email addresses het gewenste e-mailadres toevoegen.
Er wordt vervolgens een verificatiemail verzonden aan het e-mailadres dat u heeft ingegeven.
Wanneer u op de link in deze mail heeft geklikt om de juistheid van het adres te bevestigen, kan u via de optie ‘Change primary email address’ het e-mailadres omzetten. Het nieuw toegevoegde e-mailadres zal nu als primair e-mailadres voor uw gebruiker staan.
Het oude e-mailadres kan u tenslotte verwijderen middels het icoontje met het prullenbakje, rechts naast dit e-mailadres.