Hoe kan ik mij aanmelden als klant bij PCextreme?

Administratie

Wanneer u klant wilt worden bij PCextreme kan u eenvoudig via onze website uzelf aanmelden door rechts bovenin op sign up te klikken.

U kan vervolgens uw voornaam, uw achternaam, uw e-mail adres en een wachtwoord ingeven
zodat het klantnummer aangemaakt kan worden.

Nadat u op “Create an account” geklikt heeft wordt er een e-mail verzonden naar het door u ingegeven e-mail adres zodat u uw e-mail adres kan bevestigen.
Wanneer u uw e-mail adres bevestigd heeft komt u automatisch in het controlepaneel uit waar u via accounts&members nog uw adresgegevens en telefoonnummer dient op te geven.

Nadat u op accounts&members geklikt heeft komt u op een pagina uit waar u het klantnummer dient aan te klikken en daarna komt u bij de account details pagina uit.
U gaat vervolgens aan de linkerkant in de witte verticale balk naar “Billing” en daar kan u uw gegevens opgeven. Wanneer u dit afgerond heeft is het account volledig.