Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Administratie

U kan uw account verwijderen wanneer u ingelogd bent in het controlepaneel.
In het controlepaneel gaat u vervolgens naar accounts&members waar u alle klantnummers ziet die bij het e-mail adres horen waarmee u ingelogd bent. U klikt het betreffende klantnummer aan waarna u op de account details pagina komt.

Op de account details pagina scrolt u naar beneden tot u de optie account removal ziet. U klikt vervolgens op de rode balk remove account, u krijgt daarna een pop up scherm te zien waar u de naam van het account dient in te geven om het verwijderen definitief te maken.

Let wel op dat u het account alleen kan verwijderen wanneer er geen producten meer bestaan en er geen facturen meer openstaan.