Hoe kan ik mijn facturen inzien?

Administratie

U kan uw facturen te allen tijde online inzien op uw controlepaneel.

Wanneer u bent ingelogd klikt u boven in de balk op de optie “Accounts & Members” waarna u het betreffende account in de lijst kan selecteren.
Indien er maar 1 account aan uw user is gekoppeld klikt u deze aan.

Indien u eerder heeft gekozen voor de optie om direct naar het ‘default’ account te gaan, zal u deze pagina niet te zien krijgen; u kan dan na het aanklikken van de optie “Accounts & Members’ in de menubalk boven aan uw pagina, direct door naar de volgende stap. Eventueel kunt u tussen accounts wisselen met de knop “Selected Account” links boven.

selected-account

Op de pagina die opent kiest u in het menu aan de linkerkant van uw pagina voor de optie “Invoices”

invoices

Op deze pagina, ziet u een overzicht  van alle facturen welke er tot op heden onder dit account zijn uitgeschreven.
U kan hier naar wens een factuur downloaden of inzien. Een factuur downloaden kan door geheel rechts op het icoontje te klikken met het pijltje naar beneden.