Hoe kan ik mijn houdergegevens aanpassen?

Administratie

U kan de houdergegevens aanpassen via uw controlepaneel bij PCextreme.
Na het inloggen klikt u op het blok products&services en vervolgens op de nieuwe pagina klikt u links in de witte verticale balk op domains.

U ziet nu het product overzicht waar u onder het kopje domain registration op de betreffende domeinnaam kan klikken. U komt nu op de overview pagina van de domeinnaam en kiest daar voor owner information.

U komt nu op de pagina uit waar u de informatie van de eigenaar van de domeinnaam ziet. U kan deze gegevens aanpassen door aan de rechterkant op het poppetje te klikken met het potlood, wenst u een nieuwe eigenaar aan te maken kiest u voor het poppetje met het + teken, let wel op dat deze optie € 2,50 exclusief btw per domeinnaam kost.