Hoe kan ik mijn webhosting opzeggen?

Administratie

Wanneer u inlogt in het controlepaneel kan u het webhosting pakket opzeggen.

Zodra u ingelogd bent krijgt u onderstaande pagina te zien waar u kiest voor products&services.

U komt nu op de overzicht pagina met alle categorieën uit waarbij u onder webhosting solutions new kiest voor webhosting.

U krijgt nu het overzicht te zien van alle webhosting pakketten onder dit account, wanneer u op het betreffende klikt (foto 1) komt u bij het

overzicht van dat webhosting pakket uit (foto 2).

Bij het overzicht van het webhosting pakket kan u op de rode knop discontinue klikken om het webhosting pakket op te zeggen.

U komt nu op de pagina waar u daadwerkelijk kan aangeven welke dienst u verwijderd wenst te hebben. Wanneer u alles verwijderd wenst te hebben

kan u onderaan de lijst klikken op Expunge all products zodat dit blokje aan de rechterkant blauw wordt, alle genoemde diensten worden dan verwijderd.

Wenst u niet alle producten verwijderd te hebben dan zal u moeten klikken op Expunge all products zodat dit blokje grijs blijft, op dat moment wordt

alleen het webhosting pakket verwijderd worden en blijven de overige producten (e-mail, database en route) bestaan en zullen die producten los gefactureerd

worden tegen de kosten die op de betreffende pagina’s vermeld staan van deze producten.