Hoe zet ik mijn account om van Particulier naar Zakelijk?

Administratie

Particulier naar zakelijk

1. Om uw account om te zetten van een particulier naar een zakelijk account logt u allereerst in op uw controlepaneel.

2. Wanneer u bent ingelogged klikt u boven in de balk op de optie “Accounts & Members” waarna u het betreffende account in de lijst kan selecteren. Indien er maar 1 account aan uw user is gekoppeld klikt u deze aan.

3. Op de details pagina van uw account selecteert u in het menu aan de linkerkant van uw pagina de optie ‘Billing’. Onder het kopje “Taxation: VAT” kan u uw BTW nummer ingeven. Op moment dat uw account momenteel nog geen zakelijk account is, vindt u hier een blauwe knop “Convert Account”, waarmee u uw account om kan zetten.

4. Nadat u indien nodig uw account heeft omgezet naar een zakelijk account geeft u uw BTW nummer in en slaat u deze op. Het omzetten van uw account is hiermee voltooid.

Zakelijk naar Particulier

Het omzetten van uw account van zakelijk naar particulier kunnen wij handmatig voor u doen. U kan hiervoor contact opnemen met onze servicedesk.