Is het mogelijk om facturen te ontvangen op een ander e-mailadres?

Administratie

In bepaalde gevallen kan het wenselijk zijn om de facturen te ontvangen op een ander e-mailadres dan waar u mee inlogt op het controlepaneel. Zo kan u er bijvoorbeeld voor zorgen dat de factuur direct bij een afdeling administratie binnenkomt.

U kan dit realiseren door het toevoegen van een Financieel Contact.
Hiervoor moet u eerst inloggen op het controlepaneel, met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.
Wanneer u dit heeft gedaan klikt u boven in de zwarte balk op de optie “Accounts & Members”.
U klikt vervolgens in het overzicht van accounts waar u toegang toe heeft, op het account waaraan u het financiele contactpersoon toe wil voegen.

Op de pagina die opent kan u onder het kopje “Members”, naar wens een nieuwe member uitnodigen via de groene button “Invite Members”.
In de popup geeft u vervolgens het e-mailadres in waar u de facturen op wil ontvangen, en in de dropdown kiest u voor ‘financial’.
Nadat u de aanmelding heeft bevestigd via de email welke u op het ingegeven adres ontvangt, zullen de facturen in de toekomst naar het ingegeven email adres worden opgestuurd voor u.