Wat zijn de kosten voor Remote Hands?

Administratie

Wanneer u problemen ondervindt met uw colocated server, dan kan u de technische dienst van PCextreme verzoeken uw probleem op te lossen.

Algemeen

De snelste manier om na kantoortijden de technische dienst te benaderen is via het controlepaneel, u logt in met uw klantnummer en uw wachtwoord. Vervolgens klikt u onder “producten” op uw colocatie product waarna u in het linker menu klikt u op “remote hands” klikt. Geeft als prioriteit high aan.

U kunt ook na kantoortijden de NOC telefonisch bereiken 24/7 (365 dagen).

Kosten

De kosten van onze remote hands service zijn als volgt:

• 09:00-17:00 – €20,00 exclusief btw per 15 minuten.
  • 17:00-09:00 – €30,00 exclusief btw per 15 minuten.