Category : DNS & Health Checks

Let op: De informatie die moet worden ingegeven is afhankelijk van de instellingen die Microsoft momenteel hanteert. Het is te adviseren de instellingen te controleren op juistheid. Algemeen Bij een SPF record moet in de regel wat meer informatie worden meegegeven dan bij andere typen DNS records. Het ingeven ervan kan dus wat lastiger zijn. ..

Read more

U kan een DNS Template aanmaken. Via uw controlepaneel bij PCextreme. U gaat hiervoor naar https://cp.pcextreme.nl, waar u ingelogd met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord. Wat zijn DNS Templates? Een DNS template is een vooraf ingestelde setting waarop u vooraf heeft aangeven welke dns records er gebruikt worden voor het domein waar u de ..

Read more

U kan de DNS records toepassen met een template. Via het controlepaneel bij PCextreme. U gaat hiervoor naar https://cp.pcextreme.nl, waar u ingelogd met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.Vervolgens klik u bovenaan op “Products & Services” vervolgens links in het menu “DNS & Health Checks” en hieronder kiest u “Zones” Voor het aanmaken van een ..

Read more

Voor je aan deze tutorial begint heb je een aantal dingen nodig: Twee instances met hierop een werkende, draaiende webserver. Een domeinnaam, bij voorkeur eentje die via ons geregistreerd is. Voor ons voorbeeld hebben we twee Servers aangemaakt, geografisch gespreid over meerdere zones. Dit zijn web01-demo.auroradns.eu en web02-demo.auroradns.eu, beschikbaar via onderstaande IPv4 en IPv6 adressen: web01-demo.auroradns.euIPv4: 185.107.213.44IPv6: 2a00:f10:121:b00:40f:7eff:fe00:1b53 ..

Read more

U kan de DNS-records aanpassen via uw controlepaneel bij PCextreme. Let op: Het wijzigen van DNS-records wordt niet direct verwerkt. DNS-records hebben een TTL in seconden, en dit is de tijd die het record nodig heeft om online vernieuwd te worden. Wanneer u bent ingelogd klikt u in de grijze balk bovenaan uw pagina op ..

Read more