DNS Records toepassen met een Template

U kan de DNS records toepassen met een template. Via het controlepaneel bij PCextreme. U gaat hiervoor naar https://cp.pcextreme.nl, waar u ingelogd met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.Vervolgens klik u bovenaan op “Products & Services” vervolgens links in het menu “DNS & Health Checks” en hieronder kiest u “Zones” Voor het aanmaken van een … Meer lezen over DNS Records toepassen met een Template<..

Meer lezen