Hoe kan ik een domeinnaam koppelen aan mijn Server?

DNS & Health Checks, Servers

Om een domein naar uw eigen VPS te laten verwijzen, zult u hiervoor de DNS-instellingen van het domein moeten aanpassen.
Als u het domein bij ons beheert, kunt u in het volgende artikel vinden hoe u de DNS-gegevens aanpast:

Hoe kan ik mijn DNS records aanpassen?

Om de IP-adressen van uw server te vinden, kunt u deze bekijken in het controlepaneel.
Ga naar Servers(new), en selecteer My Servers.

Servers(new)

Het kan zijn, dat de optie Servers twee keer in het controlepaneel staat:
servers_servers_new

In dat geval heeft u bestaande VM’s op de oudere omgeving.
Om deze te bekijken klikt u op Servers, en daarna Virtual Machines.

Servers

Op de volgende pagina kiest u de machine, waar u het domein naartoe wilt verwijzen.
U vind de IP-gegevens bij Servers (New) onder het kopje Connectivity en anders onder Network Details.
In beide gevallen kunt u op deze pagina ook de Reverse DNS aanpassen.

network details

connectivity