Hoe kan ik mijn verhuiscode opvragen?

Domains & SSL

U kan de verhuiscode voor de domeinnaam opvragen via het controlepaneel. U dient hiervoor in te loggen in het controlepaneel.

In het controlepaneel gaat u eerst naar products&services.

Op de products&services pagina zal u onder DOMAINS, DNS & CLB moeten klikken op domains. U komt dan op de pagina uit waar de geregistreerde domeinnamen staan bij het kopje domain names.

U klikt in het blokje domain names op het blauwe cijfer waardoor u bij de lijst met geregistreerde domeinnamen uitkomt.

U klikt vervolgens op de betreffende domeinnaam uit uw lijst om bij het overzicht van de domeinnaam uit te komen waar u tevens de verhuiscode kan vinden.

Let wel op dat wanneer u de verhuiscode heeft gevonden u ook nog de domeinnaam opzegt door de auto-renew uit te zetten.