Hoe koppel ik mijn domeinnaam aan mijn Webhosting Bundel?

Domains & SSL, Webhosting

Na het bestellen van een Webhosting Bundel en Domein Registratie, moet u beiden nog aan elkaar koppelen.

Op deze wijze gaat uw domein verwijzen naar de aangemaakte bundel, en kan u de e-mail en website gaan gebruiken.

U realiseert de koppeling na oplevering van beide producten vanuit uw controlepaneel, middels de DNS records van uw domeinnaam.

Om de benodigde records voor uw Webhosting Bundel te verkrijgen, logt u allereerst in op ons controlepaneel met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord. U klikt hier in de zwarte balk boven aan uw pagina op de optie ‘Products & Services’, en vervolgens in het menu links op de optie “Webhosting”.

U klikt op de overzichtspagina de Webhosting Bundel aan waar u uw domeinnaam aan wil koppelen. Vervolgens klikt u linksboven in de blauwe balk, op het icoontje met de 3 streepjes, en kiest u in het menu dat er verschijnt voor de optie “DNS Records”. In de popup die opent vindt u een overzicht van alle DNS records die nodig zijn om uw domeinnaam te koppelen aan uw nieuwe Webhosting Bundel.

Deze moeten ingegeven worden bij de DNS instellingen van uw domeinnaam.