Hoe stel ik een URL forward in?

U kan een URL forward instellen via het controlepaneel. Wanneer u ingelogd bent gaat u naar products&services. Vervolgens klikt aan de linkerkant in de witte verticale balk op DNS & Health Checks en kiest u Zones.

U komt nu op een pagina uit waar al uw domeinen zichtbaar zijn. Hier klikt u op de betreffende domeinnaam waarvoor u een URL forward wilt instellen.
Vervolgens komt u op de pagina waar u de DNS instellingen kunt aanpassen.

Op deze pagina vind u, onder de huidige DNS instellingen, het kopje URL forward. Hier kunt u het adres ingeven waar het domein naartoe moet verwijzen, en vervolgens klikt u op Set URL forward.

Als laatste stap moet u de DNS gegevens nog wijzigen. Dat doet u op de pagina waar u nu bent.
U kunt ervoor kiezen de gegevens handmatig in te voeren, of het template toe te passen.

Om het template toe te passen klikt u op Apply a template, en selecteert u in het venster dat nu verschijnt de template Redirection Server. Het vinkje voor Mark existing records as ‘deleted’  moet u aanzetten.

Klik na het toepassen van de template bovenin op Save changes.

U heeft nu succesvol de URL forward ingesteld.