Koppel je domeinnaam aan Wix

Domains & SSL

Wanneer je een website hebt gemaakt bij Wix en je domeinnaam hieraan wilt koppelen kan je de nameservers op Wix instellen.

Houd er rekening mee dat als u de nameservers aanpast. De dns instellingen bij ons niet meer zullen werken. Als u gebruikt wilt maken van de email bij PCextreme wilt u bij WIX de volgende MX records instellen:

MX10 primary.mail.pcextreme.nl

MX20 fallback.mail.pcextreme.nl

En het volgende TXT record:

v=spf1 include:_spf4.pcextreme.nl include:_spf6.pcextreme.nl ~all

Stap 1 is het toevoegen van de domeinnaam aan WIX

Ga naar de Domeinen-pagina in je Wix-account.
Klik op ‘Een domein verbinden dat je al bezit’. (Als u al een domein in uw account heeft, klikt u op ‘Een bestaand domein toevoegen’)

Selecteer de site waarmee u uw domein wilt verbinden en klik op Volgende.
Voer uw domeinnaam in en klik op Volgende.

Stap 2 Het aanpassen van de nameservers.

U vind de nameservers die u mag instellen op de volgende pagina:
https://support.wix.com/en/article/connecting-a-domain-to-the-wix-name-servers

Vervolgens kunt u met de onderstaande handleiding de nameservers van uw domein op WIX instellen

Hoe pas ik mijn nameservers aan?