Hoe kan ik mijn DNS records aanpassen (Legacy Producten)

Domeinregistratie & SSL (Legacy)

U kan de DNSrecords aanpassen via uw controlepaneel bij PCextreme. U gaat hiervoor naar https://cp.pcextreme.nl, waar u inlogged met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Wanneer u bent ingelogged klikt u in de grijze balk bovenaan uw pagina op de optie “Products & Services”, waarna u in het menu links kiest voor de optie “Webhosting & E-mail”.

Vervolgens kiest u onder het kopje “domein registratie” voor de domeinnaam in kwestie.
In het menu aan de linkerkant naast het ‘overzicht’ gedeelte van uw hostingpakket kiest u voor de blauwe tekst “DNS Records”.
In het volgende scherm kunt u middels de groene knop “Beheer DNS Records” naar wens records toevoegen, verwijderen en/of aanpassen.