Hoe kan ik afzenders op een blacklist of whitelist zetten?

Mail

U kunt afzenders van mailberichten die aan u gestuurd zijn op een whitelist of blacklist zetten. Wanneer de mailberichten in uw spambox terechtkomen en deze zijn van afzenders die u vertrouwd kunt u deze whitelisten.

Wanneer er berichten in uw inbox binnenkomen die u niet vertrouwd kan u deze blacklisten. Dit alles kan u instellen in uw spamexperts paneel in het controlepaneel.

U logt in op het controlepaneel en u gaat naar Email, vervolgens gaat u naar domains. Bij het overzicht van de domeinen klikt u op de betreffende domeinnaam waardoor u bij de details hiervan uitkomt.

U ziet nu bovenaan een blauwe balk met rechtsboven een kopje ‘SpamExperts’.
Door op deze knop te klikken logt u direct bij de SpamExperts omgeving in.

In het SpamExperts paneel kan u rechts bovenin de taal aanpassen naar Nederlands.

U ziet nu onderstaand scherm waar u kan klikken op afzenders op witte lijst of afzenders op zwarte lijst.

U kan nu klikken op “Voeg whitelist afzender toe” zoals u hieronder kan zien en dan krijgt u het scherm waar u het e-mail adres kan invullen en opslaan.

Bovenstaande geldt ook voor het plaatsen op een blacklist.