Hoe pas ik het wachtwoord van mijn emailadres aan?

Mail

U kunt het wachtwoord voor uw e-mail opnieuw instellen door in te loggen op het controlepaneel van PCextreme via https://cp.pcextreme.nl.
Wanneer u geen toegang meer heeft tot het controlepaneel kunt u deze handleiding volgen.

Wanneer u bent ingelogd in het controlepaneel kiest u in het menu bovenin de optie Products & Services.
Op de volgende pagina kiest u uit het menu aan de linkerkant onder het kopje Hosting Solutions (new) de optie Email, en vervolgens kiest u Domains.

Hosting-email

Vervolgens klikt u op het domein, waar het emailadres toe behoort.

maildomain

Als hier geen email-domein staat, heeft u waarschijnlijk nog een Dynamic of Static pakket. In dat geval kunt u de volgende handleiding volgen:
E-mailwachtwoord Legacy Pakket.

U bent nu bij de pagina waar u de verschillende mailinstellingen kunt beheren. Hier klikt u op het icoon met het pennetje naast het mailadres waar u een nieuw wachtwoord voor wilt instellen.

email-edit-password

In de popup die verschijnt kunt u een nieuw wachtwoord invullen. U kunt de tekst zien welke u ingeeft.

new-mail-password

Eindig met de knop Update User.