Hoe stel ik mijn mail in op mijn Android telefoon?

Benodigdheden

Om je e-mail te kunnen instellen heb je het volgende nodig:

• Een PCextreme mail account
  • Een Android telefoon

Account toevoegen

Je gaat naar je e-mail app van je telefoon. (op iedere telefoon Samsung of dergelijke kan dit iets anders eruit zien maar de stappen zijn hetzelfde)
Vervolgens klik je op Nieuw e-mail account / Account toevoegen (foto 1).

Na het invullen van je e-mail en wachtwoord is het vaak zo dat er om extra gegevens word gevraagd. Zoals te zien is op de onderstaande fotos.

Zorg dat je de inkomende en uitgaande instellingen correct overneemt.
Als je dit hebt gedaan kan je het mail account toevoegen.
Hierna zal er een proccess doorlopen wat zegt “Controleren”
Na enkele seconden is het account toegevoegd. Nu kan je mail ontvangen en verzenden vanaf je Andriod telefoon.