Hoe stel ik Outlook 2016 in op Mac ?

Mail

Om je email van PCextreme in te kunnen stellen op je Outlook 2016 for Mac kan je de volgende handige handeleiding gebruiken. Waar we stap voor stap laten zien hoe dit in ze werking gaat.

Benodigdheden

Om je e-mail te kunnen instellen heb je het volgende nodig:

• Een PCextreme mail account
  • Een Apple computer (MacBook, iMac, Mac Pro of Mac Mini)
  • Office 2016 for Mac

Account toevoegen

Open je Outlook 2016 op je Mac en kies bovenaan “Outlook -> Voorkeuren”
je zou dan het volgende scherm moeten zien (foto 1). Hier klik je op “Accounts”

Vervolgens opent het volgende scherm (foto 2). Hier druk je linksonderin op het “+” symbool.

Hierna krijg je het volgende scherm gepresenteerd (foto 3). In dit venster typ je het email adres van je PCextreme email account.

Nadat de server gegevens zijn gezocht krijg je een vergelijkbaar scherm zoals je kan zien op (foto 4).

Voor de duidelijkheid is onderstaand wat je moet hebben ingesteld.

Gebruikersnaam: jouw@email.nl
Wachtwoord: jewachtwoord
Server inkomende e-mail: mail.pcextreme.nl
SSL gebruiken om verbinding te maken Aanvinken
Server uitgaande e-mail: smtp.mail.pcextreme.nl
SSL gebruiken om verbinding te maken Aanvinken

Vervolgens klik je onderaan op “Account toevoegen.”
En voila je email account werkt nu op je Outlook 2016 for Mac.