Hoe voeg ik een domein toe als E-mail domein?

Mail

Wanneer u bent ingelogd klikt u op Products & Services en vervolgens kiest u in de witte verticale balk aan de linkerkant voor Email vervolgens klikt u op overview.
Vervolgens rechtsboven in de pagina klik je op de groene knop “Create E-mail domain” zie onderstaande foto.

Vervolgens komt u op een scherm uit waarin je het domeinnaam kan invoeren.
Zoals je kunt zien op de onderstaande foto.

Wanneer je dit hebt gedaan kies je onderaan op de knop “Create E-mail domain”

Vervolgens kom je op de onderstaande pagina uit.