Hoe voeg ik een e-mailadres toe aan de sender blacklist?

Mail

Een e-mailadres toevoegen aan de sender blacklist.

U kunt een e-mailadres toevoegen aan de sender blacklist door in te loggen op het controlepaneel van PCextreme via https://cp.pcextreme.nl.
Wanneer u geen toegang meer heeft tot het controlepaneel kunt u deze handleiding volgen.

Wanneer u bent ingelogd in het controlepaneel kiest u in het menu bovenin de optie Products & Services.
Op de volgende pagina kiest u uit het menu aan de linkerkant onder het kopje Hosting Solutions (new) de optie Email, en vervolgens kiest u Domains.

Hosting-email

Vervolgens klikt u op het domein, waar het emailadres toe behoort.

maildomain

U bent nu bij de pagina waar u de verschillende mailinstellingen kunt beheren. Hier klikt u boven aan de pagina op de button “SpamExperts Instellingen”.

Er opent een nieuwe tab, met daarin het SpamExperts controlepaneel.

U klikt hier op de optie “Sender Blacklist”.

Op de pagina die opent klikt u op de text “Add blacklist sender”, waarmee u de popup opent om het e-mailadres op te geven.

In de popup die opent kan u alles ongewijzigd laten; u hoeft alleen het e-mailadres in te geven in het veld “Address”.

Wanneer u dit gedaan heeft klikt u rechtsonder op de blauwe button “Save”, waarmee het proces is afgerond.