Kan ik mijn e-mail adres ook instellen in een lokale mailclient?

Mail

Wanneer u een e-mail adres aangemaakt heeft via het controlepaneel kan u deze ook instellen in een lokaal mailprogramma.

De mail instellingen welke onderstaand beschreven staan, zijn voor elke mail programma gelijk.

Wanneer deze instellingen of poorten je niets of weinig zeggen, dan raden we je aan om je mail te configureren met de dik gedrukte poorten.

IMAP
Server voor inkomende mail: mail.pcextreme.nl
Poort voor inkomende mail: 143 (TLS) of 993 (SSL)
Encryptie: Ingeschakeld
Authenticatie: Middels email adres en bijbehorend wachtwoord

Server voor uitgaande mail: smtp.mail.pcextreme.nl
Poort voor uitgaande mail: 587 (TLS) of 465 (SSL) of 25 (TLS)
Encryptie: Ingeschakeld
Authenticatie: Middels email adres en bijbehorend wachtwoord