Kan ik mijn e-mail adres ook instellen in een lokale mailclient?

Mail

Wanneer u een e-mail adres aangemaakt heeft via het controlepaneel kan u deze ook instellen in een lokaal mailprogramma.

De mail instellingen welke onderstaand beschreven staan, zijn voor elke mail programma gelijk:

IMAP

• Server voor inkomende mail: mail.pcextreme.nl
  • Poort voor inkomende mail: 143 (TLS) of 993 (SSL)
  • Encryptie: Ingeschakeld
  • Authenticatie: Middels email adres en bijbehorend wachtwoord
  • Server voor uitgaande mail: smtp.mail.pcextreme.nl
  • Poort voor uitgaande mail: 587 (TLS) of 465 (SSL) of 25 (TLS)
  • Encryptie: Ingeschakeld
  • Authenticatie: Middels email adres en bijbehorend wachtwoord

Voor bepaalde mailclients hebben wij specifieke handleidingen geschreven. Deze vindt u hieronder: