SSL-foutmelding of Certificaat foutmelding in mailprogramma

Mail

In sommige gevallen komt het voor dat dat outlook (of een ander e-mailprogramma op windows) een foutmelding geeft over het SSL-certificaat.
U kunt in dergelijke gevallen het SSL-cache van uw computer leegmaken, zodat het SSL-certificaat opnieuw bij de server wordt opgehaald.

Hiervoor volgt u de volgende stappen.

1. Sluit uw mailprogramma volledig af.
  2. Ga naar het start menu, en zoek “Internet Options”. Open dit programma.
  3. U krijgt het volgende scherm te zien. Kies hier voor het tabblad “Content”.
  4. Klik hier op “Clear SSL state”. U krijgt dan de volgende melding:
  5. Start uw e-mailprogramma opnieuw op.