Hoe kan ik een Archive Volume verwijderen?

Objects & Archive

Het verwijderen van een Archive Volume kan u realiseren via uw controlepaneel.
U logt hier in met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Wanneer u dit heeft gedaan, klikt u boven in de menubalk op de optie Products & Services.
Vervolgens klikt u in het menu aan de linkerkant van uw pagina onder Compute & Storage voor de optie Archive.

menu-archive

U krijgt nu een overzicht van alle aangemaakte Archive Volumes onder het huidige account.

mammoth-volume

Wanneer u een volume wenst te verwijderen, klikt u op de drie puntjes bij het betreffende volume, en kiest u de optie Destroy.

destroy-archive

Aangezien het verwijderen van een volume niet ongedaan gemaakt kan worden en eventuele data welke op het volume staat dus onherroepelijk verwijderd zal worden, vragen we u ter bevestiging de naam van het betreffende volume in te geven. Deze ingave is hoofdlettergevoelig.

destroy-archive-name

Wanneer de ingegeven volume naam overeenkomt met de daadwerkelijke naam van het volume, wordt de knop Delete Volume actief.
Wanneer u op deze knop drukt wordt het volume geheel verwijderd.