Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn Archive Volume?

Objects & Archive

Het wachtwoord van uw Archive User kan u opnieuw instellen via uw controlepaneel.
U logt hier in met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Wanneer u dit heeft gedaan, klikt u boven in de menubalk op de optie “Products & Services”.
Vervolgens klikt u in het menu aan de linkerkant van uw pagina voor de optie “Archive”.
Onder de tekst “Archive” verschijnt een menuoptie “Volumes”, waar u ook op klikt.

U krijgt nu een overzicht van alle aangemaakte Mammoth Volumes onder het huidige account. U klikt hier op het volume waarvan u het wachtwoord wil wijzigen.

Onder aan de pagina die opent kiest u voor de optie “Reset password..”. U vindt deze optie onder aan de pagina onder het kopje “Connection details”.
In de popup welke opent kan u naar wens een nieuw wachtwoord opgeven. Dit wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Wanneer u minimaal 8 karakters heeft ingegeven zal de knop “Reset password” actief worden (groen van kleur). U kan het ingegeven wachtwoord nu opslaan door op deze knop te klikken. Het nieuw ingestelde wachtwoord is direct actief.