Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn Archive Volume?

Objects & Archive

Het wachtwoord van uw gebruiker voor uw Archive Volume kan u opnieuw instellen via uw controlepaneel.
U logt hier in met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Wanneer u dit heeft gedaan, klikt u boven in de menubalk op de optie Products & Services.
Vervolgens klikt u in het menu aan de linkerkant van uw pagina onder Compute & Storage voor de optie Archive.

menu-archive

U krijgt nu een overzicht van alle aangemaakte Archive Volumes onder het huidige account.
U klikt hier op het volume waarvan u het wachtwoord wil wijzigen.

mammoth-volume

Onder aan de pagina die opent kiest u voor de optie Change Password.
U vindt deze optie onder aan de pagina onder het kopje “Connection details”.

archive-user

In de popup welke opent kan u naar wens een nieuw wachtwoord opgeven. Dit wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Wanneer u minimaal 8 karakters heeft ingegeven zal de knop “Reset password” actief worden (groen van kleur).
U kan het ingegeven wachtwoord nu opslaan door op deze knop te klikken.

Het nieuw ingestelde wachtwoord is direct actief.