Waar kan ik de inloggegevens vinden voor mijn Archive Volume?

Objects & Archive

Het wachtwoord van uw gebruiker voor uw Archive Volume kan u opnieuw instellen via uw controlepaneel.
U logt hier in met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Wanneer u dit heeft gedaan, klikt u boven in de menubalk op de optie Products & Services.
Vervolgens klikt u in het menu aan de linkerkant van uw pagina onder Compute & Storage voor de optie Archive.

menu-archive

U krijgt nu een overzicht van alle aangemaakte Archive Volumes onder het huidige account.

mammoth-volume

Op de pagina die nu opent vindt u onder het kopje Connection details de hostname (domein) en uw username.

archive-user

Het wachtwoord is versleuteld opgeslagen en derhalve niet inzichtelijk.
Mocht u deze niet meer weten kan u deze opnieuw instellen via de optie Change Password welke u onderaan het overzicht vindt.

De inloggegevens kan u gebruiken om via FTP en/of SSH te verbinden met uw volume.
Op deze pagina vindt u hier meer informatie over het maken van de verbinding.