Hoe maak ik verbinding met mijn SSH?

Wat is een SSH verbinding? SSH staat voor Secure SHell. Maar wat is het eigenlijk? SSH is een communicatie-standaard (protocol) dat zorgt voor een versleutelde verbinding tussen twee computers, waarbij je vanaf de ene computer veilig op de andere in kunt loggen. Veilig betekent hier dat¬†alle¬†communicatie versleuteld (encrypted) is. Inloggen op de SSH verbinding Afhankelijk … Meer lezen over Hoe maak ik verbinding met mijn SSH?<..

Meer lezen