Waar vind ik de inloggegevens voor mijn SQL database?

Sites & Databases, Webhosting

De inloggegevens voor uw database kan u vinden in het controlepaneel.
Als u geen toegang meer heeft tot uw controlepaneel kunt u het volgende artikel doornemen: Login kwijt

Klik bovenin op Products & Services, en vervolgens in het menu aan de linkerkant op onder Hosting Solutions op Webhosting.

Selecteer op deze pagina het hostingpakket waarvan u de database-backup wilt maken. In de overview pagina van het hostingpakket klikt u op de betreffende database,

select-database

Op de volgende pagina kunt u de gebruiker en de hostnaam van de database vinden. Ook kunt u hier het wachtwoord van de gebruiker aanpassen.
Om het wachtwoord aan te passen klikt u op het slotje naast de gebruikersnaam, waar op onderstaand screenshot een vierkant omheen staat.

database-login-credentials