Wat kan ik doen bij een Internal Server 500 error?

Sites & Databases, Webhosting (Legacy)

Een Internal Server 500 error, wordt in 99% van de gevallen veroorzaakt door een fout in de code van uw website.

Wat u zou kunnen doen is Error Reporting aanzetten. Hierdoor krijgt u op uw scherm in plaats van de Internal Server 500 Error, te zien wat deze error veroorzaakt heeft. Op deze wijze kunt u deze fouten verhelpen.

Op de volgende pagina een uitleg over hoe u Error Reporting aan kunt zetten:
https://help.pcextreme.nl/webhosting-legacy/welke-regels-kan-ik-in-mijn-htaccess-bestand-gebruiken/ Ook worden Internal Server 500 errors vaak veroorzaakt door fouten/aanpassingen aan de .htaccess file.

Ik kan u dan ook aanraden deze te hernoemen naar htaccess.txt om te bezien of het probleem hiermee wordt verholpen. Indien dit het geval is zult u in de .htaccess de oorzaak voor uw probleem kunnen vinden.