Hoe kan ik afzenders op een blacklist of whitelist zetten? webhosting legacy

Webhosting (Legacy)

U kan afzenders van mailberichten die aan u gestuurd zijn op een whitelist of blacklist zetten. Wanneer de mailberichten in uw spambox terechtkomen en deze
zijn van afzenders die u vertrouwd kan u deze whitelisten. Wanneer er berichten in uw inbox binnenkomen die u niet vertrouwd kan u deze blacklisten. Dit alles kan u instellen in uw spamexperts paneel in het controlepaneel.

U logt in op het controlepaneel en u gaat naar products&services, vervolgens gaat u in de witte verticale balk aan de linkerkant naar domains. Bij het overzicht van de producten klikt u onder virtual hosting op de betreffende naam waardoor u bij het overzicht van het webhosting pakket uitkomt.

U klikt nu op de optie e-mail waarna u op de pagina uitkomt waar alle aangemaakte e-mail adressen staan. Op deze pagina ziet u tevens SpamExperts settings en daar klikt u op. In het SpamExperts paneel kan u rechts bovenin de taal aanpassen naar Nederlands.

U ziet nu onderstaand scherm waar u kan klikken op afzenders op witte lijst of afzenders op zwarte lijst.

U kan nu klikken op “Voeg whitelist afzender toe” zoals u hieronder kan zien en dan krijgt u het scherm waar u het e-mail adres kan invullen en opslaan.

Bovenstaande geldt ook voor het plaatsen op een blacklist.