Hoe kan ik mijn producten opzeggen? (Legacy producten)

Webhosting & E-mail

U kan uw producten opzeggen via het controlepaneel.

Wanneer u bent ingelogd navigeert u naar ‘Products and Services’. Vervolgens kiest u in het menu aan de linkerkant van de pagina voor “Webhosting & E-mail”.
U krijgt een overzicht gepresenteerd van alle huidige producten. Rechtsboven vindt u een rode knop met de tekst Discontinue.
Wanneer u hierop klikt komt u op de pagina waar u per product de opzegging kunt bevestigen. Dit doet u door op de rode knop naast het betreffende product te klikken.

Opgezegde producten kunt u herkennen aan de aanwezige einddatum. Ook hebben deze producten een groene knop, waarmee u de opzegging kunt annuleren.

U wordt nu gevraagd om een reden op te geven voor uw opzegging, hierna kunt u zien dat het product is opgezegd.
U dient rekening te houden met een opzegtermijn van één kalendermaand voor het einde van de contractperiode van het product.