Hoe maak ik een email adres aan? (Legacy producten)

Webhosting (Legacy)

U kan een email adres aanmaken via het controlepaneel.
Log in op uw controlepaneel via https://cp.pcextreme.nl met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.
Wanneer u het wachtwoord niet weet, kan u met het bij ons bekende email adres via de volgende link een wachtwoord reset mail opvragen https://secure.pcextreme.nl/password/reset

Wanneer u bent ingelogd klikt u op Products & Services en vervolgens kiest u in de witte verticale balk aan de linkerkant voor Webhosting & email. Op de overzichtspagina van uw producten klikt u onder het kopje virtuele hosting op de betreffende naam waardoor u bij het overzicht van het webhosting pakket komt.

Kies in de linker kolom voor de optie email. Kies op de volgende pagina voor de groene knop “create new account” en vul de benodigde velden in.

U heeft nu een e-mailadres aangemaakt.