Hoe maak ik een FTP gebruiker aan op mijn Dynamic Hosting pakket?

Webhosting (Legacy)
Standaard maken wij 1 gebruiker voor u aan, root.domeinnaam.tld. De inloggegevens voor deze gebruiker vindt u in de opleveringsmail van uw hostingpakket.

Nieuw FTP Account aanmaken

• Log in op uw [controlepaneel]
  • Selecteer onder het kopje “Virtuele Hosting” het hostingpakket in kwestie
  • Kies “FTP” in het menu aan de linkerkant van de pagina. Op de pagina die opent krijgt u een overzicht van alle reeds aangemaakte FTP accounts te zien
  • Klik op de knop “Account Toevoegen”. Op de pagina welke opent kan u uw FTP gebruikersnaam, thuismap, schijflimiet, bestandslimiet en wachtwoord ingeven
  • Na het ingeven van de gegevens klikt u op de groene knop “Account Aanmaken”.
Bij het ingeven van een thuismap, zal u wanneer u inlogged met deze user, direct in deze folder terechtkomen. Indien u bij schijf- of bestandslimiet waarden ingeeft, zijn dit de limieten voor deze FTP gebruiker.

FTP account wijzigen

• Log in op uw [controlepaneel]
  • Selecteer onder het kopje “Virtuele Hosting” het hostingpakket in kwestie
  • Kies “FTP” in het menu aan de linkerkant van de pagina. Op de pagina die opent krijgt u een overzicht van alle aangemaakte FTP accounts te zien
  • Klik achter het FTP account waarvan u het wachtwoord wenst te wijzigen, op het icoontje met het pennetje (FTP account aanpassen)
  • Op de volgende pagina kan u de instellingen voor uw FTP account wijzigen. De wijzigingen kan u opslaan middels de groene knop “Wijzig Account”

FTP client

Wij adviseren gebruik van FileZilla. Deze FTP client kan u gratis downloaden van de [FileZilla Download] pagina.