Hoe pas ik het wachtwoord aan van mijn email adres? (Legacy producten)

Webhosting (Legacy)

U kunt het wachtwoord voor uw e-mail opnieuw instellen door in te loggen op het controlepaneel van PCextreme via https://cp.pcextreme.nl.
Wanneer u het wachtwoord niet weet, kan u met het bij ons bekende e-mail adres via de volgende link een wachtwoord reset mail opvragen https://secure.pcextreme.nl/password/reset

Wanneer u bent ingelogd klikt u op Products & Services en vervolgens kiest u in de witte verticale balk aan de linkerkant voor Webhosting & email. Op de overzichtspagina van uw producten klikt u onder het kopje virtuele hosting op de betreffende naam waardoor u bij het overzicht van het webhosting pakket komt.

U kiest in het menu aan de linkerkant voor de optie “e-mail”.
Er verschijnt een pagina met onder het kopje “E-mail accounts” alle e-mailaccounts welke u onder dit domein heeft aangemaakt.
Door op het icoontje met het pennetje (bewerken) achter een account te klikken, kunt u dit account aanpassen. U kunt op deze pagina een nieuw wachtwoord voor de emailbox opgeven.

Voor de volledigheid meld ik u dat het nieuwe wachtwoord wat u hier ingeeft voor alle toegangsmethoden voor uw e-mailbox dient te worden gebruikt.
U kunt dit wachtwoord dus gebruiken om in te loggen op de webmail, maar ook wanneer u uw e-mail ophaalt met POP3 en/of IMAP zult u hiervoor het nieuwe wachtwoord moeten gebruiken.

Mocht u nog nadere vragen hebben helpen wij u graag.