Hoe stel ik mijn email in?

Mail, Webhosting (Legacy)
  • Wanneer u een e-mail adres aangemaakt heeft via het controlepaneel kan u deze ook instellen in een lokaal mailprogramma.

De mail instellingen welke onderstaand beschreven staan, zijn voor elke mail programma gelijk.

Wanneer deze instellingen of poorten je niets of weinig zeggen, dan raden we je aan om je mail te configureren met de dik gedrukte poorten.

IMAP
    Server voor inkomende mail: mail.pcextreme.nl
    Poort voor inkomende mail: 143 (TLS) of 993 (SSL)
    Encryptie: Ingeschakeld
    Authenticatie: Middels email adres en bijbehorend wachtwoord

Server voor uitgaande mail: smtp.mail.pcextreme.nl
    Poort voor uitgaande mail: 587 (TLS) of 465 (SSL) of 25 (TLS)
    Encryptie: Ingeschakeld
    Authenticatie: Middels email adres en bijbehorend wachtwoord

Voor bepaalde mailclients hebben wij specifieke handleidingen geschreven. Deze vindt u hieronder: