Hoe upload ik mijn Website op mijn Dynamic Hostingpakket?

Webhosting (Legacy)

Algemeen

Om uw website te uploaden, dient u een FTP client te gebruiken. Wij adviseren gebruik van FileZilla. Deze client kan u gratis downloaden van deze pagina. Vervolgens heeft u de volgende instellingen nodig om uw website te kunnen uploaden:

Shared Hosting

• Address: ftp.pcextreme.nl
  • Gebruiker: uw FTP gebruikersnaam
  • Wachtwoord: wachtwoord
  • Poort: 21 (standaard)
U dient uw website te uploaden in de ‘www’ folder. Deze vindt u op de volgende locatie:
/domains/mijndomein.tld/htdocs/www/
Er wordt bij oplevering van uw hostingpakket standaard één FTP account aangemaakt. De gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord hiervan vindt u in de opleveringsmail van uw hostingpakket. Mocht u deze niet meer beschikbaar hebben kan u nieuwe inloggegevens aanmaken. Een handleiding hiervoor vindt u op deze pagina. .