Hoe zet ik een backup terug van mijn Dynamic Hostingpakket?

Webhosting (Legacy)
Om een backup terug te plaatsen, dient u via SSH in te loggen, en vanuit uw /home/vhosting/x/vhost000000/ folder, te navigeren naar:
../.zfs/snapshot
Dit kan u als volgt realiseren:
[vhost0000000@ssh:~]$ pwd /home/vhosting/d/vhost0000000

$ cd ../.zfs/snapshot

[vhost0000000@ssh:/home/vhosting/d/.zfs/snapshot]
Wanneer u bijvoorbeeld uit de snapshot AutoSync:100_2011-11-23-12:45:58 een bestand terug wenst te halen, gaat u naar de folder van deze snapshot, met het commando:
cd AutoSync:100_2011-11-23/vhost******
Let op: U dient hier direct naar de juiste vhostmap te navigeren. Hiervoor zet u achter de naam van de gewenste snapshot, uw vhostnummer. Doet u dit niet, zal u een ‘permission denied’ melding krijgen.

U komt terecht in de folder /home/vhosting/d/.zfs/snapshot/AutoSync:100_2011-11-23-/vhost000000 Hier ziet u de mappen zoals ze ten tijde van de snapshot aanwezig waren. U kan deze naar wens met het “cp” commando terugplaatsen, bijvoorbeeld:
cp -a domains/domeinnaam.tld/htdocs/www/index.php ~/domains/domeinnaam.tld/htdocs/www/
In dit voorbeeld wordt “index.php” uit het snapshot terug naar de “www” map van het hosting pakket geplaatst. De “-a” flag geeft aan dat alle attributen zoals rechten ook mee moeten worden genomen.