Hoe beheer ik de PHP versie van mijn webhosting pakket?

Webhosting

U kunt in uw hostingpakket de PHP versie van uw hostingpakket aanpassen. Dit kan nodig zijn omdat u de nieuwste versie wilt draaien, of omdat u terug wilt naar een oude versie. U kunt dit doen wanneer u ingelogd bent op uw controlepaneel.

Klik bovenin op Products & Services, en ga vervolgens onder het kopje Hosting Solutions (New) naar Webhosting.

Vervolgens kiest u het domein dat u wilt beheren, en klikt u in de Details pagina op de webspace.

U komt nu terecht op de pagina waar u uw webruimte beheert. U kunt onderin bij DomainsĀ op de drie puntjes klikken naast de domeinnaam, en vervolgens kiest u de optie Edit Domain.

Hier kiest u Show advanced functions, en kunt u de PHP versie selecteren die u wilt gebruiken.

Sla de wijzigingen op door op Edit Domain te klikken.