Hoe kan ik mijn webhosting opzeggen?

Webhosting

Wanneer u inlogt in het controlepaneel kan u het webhosting pakket opzeggen.

Zodra u ingelogd bent krijgt u onderstaande pagina te zien waar u kiest voor products&services.

U komt nu op de overzicht pagina met alle categorieën uit waarbij u onder Hosting solutions (new) kiest voor Webhosting.

U krijgt nu het overzicht te zien van alle webhosting pakketten onder dit account, hier klikt u op het pakket dat u wilt opzeggen.

Bij het overzicht van het webhosting pakket klikt u op Webhosting actions, en vervolgens kiest u uit het menu dat verschijnt de optie Discontinue.

U krijgt nu een overzicht te zien van alle producten die opgezegd worden binnen dit pakket. Onderaan heeft u eventueel de optie om alle producten per direct te verwijderen.
Wanneer u dit doet, zal alle data per direct van onze servers verwijderd worden.

discontinue-package

Wanneer u op de rode knop drukt met de tekst “I’m sure, discontinue my package” zal het pakket per einddatum komen te vervallen.
U kunt deze datum zien wanneer u het product heeft opgezegd, bij de lijst met alle hostingpakketten.

webhosting-expunge-date

Als u deze datum ziet staan, is het product succesvol opgezegd.