Hoe wijzig ik het FTP en SSH wachtwoord voor mijn Webhosting Bundel?

Webhosting

Om het wachtwoord voor de FTP en SSH gebruiker van uw hostingpakket te wijzigen, moet u inloggen op uw controlepaneel.

Wanneer u hierop bent ingelogged, klikt u boven in de zwarte balk op “Products & Services”. Vervolgens klikt u in het menu links op “Webhosting”.

U komt op een pagina met een overzicht van alle Webhosting pakketten die u bij ons afneemt. U klikt hier het hostingpakket aan waarvoor u het wachtwoord wil wijzigen.

U zit nu op de Detail pagina van uw Webhosting pakket. Links boven klikt u onder ‘Webspaces’ op uw domeinnaam, die in het blauw wordt weergegeven.

Rechts op de pagina ziet u nu uw FTP en SSH gebruikersnaam staan. Via de optie ‘Change Password’ kan u naar wens een nieuw wachtwoord instellen voor deze gebruiker.