Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn SQL gebruiker?

Sites & Databases, Webhosting

Om het wachtwoord van uw SQL gebruiker te wijzigen, moet u inloggen op uw controlepaneel.

Wanneer u hierop bent ingelogged, klikt u boven in de zwarte balk op “Products & Services”. Vervolgens klikt u in het menu links op “Webhosting”.

U komt op een pagina met een overzicht van alle Webhosting pakketten die u bij ons afneemt. U klikt hier het hostingpakket aan waarvoor u het wachtwoord wil wijzigen.

U zit nu op de Detail pagina van uw Webhosting pakket. Links boven klikt u onder ‘Databases’ op uw database, die in het blauw wordt weergegeven.

Links onder op de pagina ziet u nu uw Database Username staan. Door op het icoontje met het slotje te klikken kan u naar wens een nieuw wachtwoord instellen voor deze gebruiker.