Waar vind ik de FTP en SSH gegevens voor mijn Webhosting pakket?

Webhosting

Om uw website te kunnen uploaden, heeft u gegevens nodig om toegang te krijgen tot uw hostingpakket.

Let op; ons platform staat het niet toe om verbinding te maken via een onversleutelde verbinding. U kunt in uw FTP programma het protocol SFTP selecteren, en poort 22 gebruiken.

Gebruikersnaam & Wachtwoord

Bij het bestellen van een Webhosting pakket wordt er standaard een gebruikersnaam voor u gegenereerd. Een wachtwoord kan u zelf instellen via het controlepaneel.

Wanneer u hierop bent ingelogged, klikt u boven in de zwarte balk op “Products & Services”. Vervolgens klikt u in het menu links op “Webhosting”.

U komt op een pagina met een overzicht van alle Webhosting pakketten die u bij ons afneemt. U klikt hier het hostingpakket aan waarvoor u een FTP wachtwoord in wil stellen.

U zit nu op de Detail pagina van uw Webhosting pakket. Links boven klikt u onder ‘Webspaces’ op uw domeinnaam, die in het blauw wordt weergegeven.

Rechts op de pagina ziet u nu uw FTP en SSH gebruikersnaam staan. Via de optie ‘Change Password’ kan u naar wens een wachtwoord instellen voor deze gebruiker.

Hostname

Behalve de gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord, heeft u ook nog een hostname nodig om naar te verbinden. Deze vindt u op dezelfde Detail pagina, onder het kopje ‘Backend Details’.