Waar vind ik de FTP en SSH gegevens voor mijn Webhosting pakket?

Om uw website te kunnen uploaden, heeft u gegevens nodig om verbinding te maken met uw hostingpakket. Dit doet u via FTP, met een gebruikersnaam, wachtwoord en een hostnaam. Gebruikersnaam & Wachtwoord Bij het aanmaken van een Webhosting pakket wordt er standaard een gebruikersnaam voor u ingesteld. Een wachtwoord kunt u zelf instellen via het … Meer lezen over Waar vind ik de FTP en SSH gegevens voor mijn Webhosting pakket?<..

Read more